Programi i anëtarësimit të sinjaleve të opsioneve falas

opsione binare gjithëpërfshirëse sinjalizojnë programin e partneritetit

Përveç fitimit të parave në tregun e financave, ju mund të fitoni para duke promovuar shërbimin tonë. Veçanërisht për këtë, ne filluam një program bashkëpunues të sinjaleve të opsioneve binare. Duke marrë pjesë në program, ju njëkohësisht mund të ndihmoni njerëzit e tjerë të gjejnë shërbimin tonë, t'i ndihmoni të kuptojnë se si ta përdorin shërbimin tonë dhe të fitojnë para!

Ne paguajmë deri në 60% të komisionit të paguar nga klienti i cili klikoi në lidhjen tuaj të referimit ose përdori kuponin tuaj të zbritjes. Ne gjithashtu paguajmë deri në 35% të të gjitha pagesave të përsëritura të bëra nga klienti juaj!

Nëse ju pëlqen shërbimi ynë ndihmoni të tjerët ta gjejnë dhe ta përdorin!

Mjetet e promovimit:

  • Gjeneratori i lidhjeve
  • Opsione Falas Blerje Sinjalesh
  • Kuponë personal zbritjeje
  • Ju nuk keni kufizuar dhe mund të përdorni gjithçka që ju pëlqen

Kushtet e pagimit:

  • Pagesat bëhen çdo javë
  • Pragu minimal i pagimit: 30 €
  • Pragu i vonesës së pagimit: 15 ditë
  • Mënyrat e pagesës: Paypal ose BTC

Opsionet binare sinjalizojnë detajet e komisionit të programeve partnere

Norma bazë e komisionit është 40% nga pagesa e parë dhe 25% nga të gjitha pagesat e përsëritura të bëra nga klienti.

Pas pesë shitjeve të bëra nga klientët e partnerëve në 14 ditë, komisioni është 50% nga pagesa e parë dhe 30% nga të gjitha pagesat e përsëritura të klientëve të rinj.

Pas dhjetë shitjeve të bëra nga klientët e partnerëve në 14 ditë, komisioni është 60% nga pagesa e parë dhe 35% nga të gjitha pagesat e përsëritura të klientëve të rinj.

Përveç kësaj, ne gjithashtu kemi disa shpërblime tërheqëse. Na kontaktoni për më shumë detaje.

Ne jemi të kënaqur të paguajmë opsionet tona binare për sinjalet e parave të bashkëpunëtorëve!