Sinjalet e opsioneve binare - Sinjalet e opsioneve falas

nga Ofruesi i Pavarur i Sinjaleve të Bineshave

Sinjalet e tregtisë së opsioneve binare falas automatikisht do të shfaqen në faqe kur sistemi ta dërgojë atë. Ju gjithashtu do të dëgjoni një tingull kur të vijë një sinjal i ri. Kështu që gjithçka që ju nevojitet për të marrë sinjalet - jini në internet. Ju nuk keni nevojë të rifreskoni faqen. Sistemi do ta bëjë atë. Mesatarisht këtu mund të merrni 120+ sinjale në ditë.

Si parazgjedhje, shërbimi dërgon sinjale në GMT / UTC ose GMT + 0 zona kohore. Ju mund të ndryshoni zonën e orës në zonën tuaj lokale të orës në menunë e cilësimeve të sistemit.

Shërbimi (robot i opsioneve binare) dërgon sinjale duke përdorur nivele të shkurtra të Mbështetjes / Rezistencës. Ne ju këshillojmë fuqimisht të filtroni sinjalet me tregues shtesë ose nivele më të gjata të SR.

Pra, çfarë tregon secili sinjal? Me fjalë të thjeshta, secili sinjal ynë jep një parashikim dhe ju tregon se mundësisht në fund të një qiriu 15 minutësh i cili do të mbyllet në "kohën e mbylljes" aktivi "X" do të ketë çmimin "më të lartë ose më të ulët" se "çmimi i tregtisë" . Nëse ai parashikim ishte i saktë, sistemi shënon sinjalin si të fituar. Shpresojmë se ky informacion do t'ju ndihmojë të kurseni kohë në analizën e tregut. Ju lutemi vini re se mënyra e përdorimit të informacionit varet plotësisht nga ju.

Përveç kësaj, ne ofrojmë disa mjete që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni performancën tuaj. Për secilin aktiv, ju mund të vendosni ndryshimin e çmimit midis çmimeve tona dhe çmimeve të ndërmjetësit tuaj dhe të aplikoni një prag të çmimeve të tregtisë. Kushtojini vëmendje që përdorimi i pragut të çmimit do të ndikojë në rezultatet!

Sistemi robot automatik i opsioneve binare nuk mund të funksionojë mirë çdo ditë. Gjatë kushteve të pafat të tregut, shërbimi mund të sjellë shumë humbje. Mos përdorni shërbimin në atë kohë: kthehuni më vonë ose përdorni një shërbim tjetër.

Nuk ju pëlqen të jeni në internet në faqen e internetit? Merrni të njëjtat sinjale dhe sinjale të opsioneve binare nga shërbime të tjera direkt në Messenger tuaj Telegram. Bleni shpërndarjen e sinjaleve të opsioneve binare në Telegram.

Përkthimi u bë me makinë. Mund të ketë mospërputhje. Pa një gabim? Dëshironi të na ndihmoni? Keni më shumë pyetje në lidhje me shërbimet tona? Na kontaktoni.

Zbulimi i rrezikut të tregtimit të opsioneve binare

Informacioni në këtë faqe në internet duhet të përdoret vetëm për arsim. Për të shmangur rreziqet e mundshme, Free-Options-Signals © ju rekomandon të tregtoni vetëm në llogari demo të opsioneve binare.
Tregtimi në tregjet financiare të tilla si aksione, Forex, opsione binare ose të ardhmes kërkon shqyrtim të kujdesshëm të objektivave tuaja tregtare, përvojën dhe oreksin e rrezikut. Tregtimi i opsioneve binare shoqërohet me një nivel të lartë të rrezikut, dhe çdo përdorues duhet të jetë i vetëdijshëm për rreziqet dhe të jetë i gatshëm t'i pranojë ato. Nuk po bëhet asnjë përfaqësim që ndonjë llogari do ose ka të ngjarë të arrijë fitime të ngjashme me ato të postuara në këtë faqe në internet. Free-Options-Signals ©, pronarët, punonjësit dhe partnerët e saj nuk janë përgjegjës për ndonjë humbje që mund të rezultojë nga përdorimi i shërbimeve të ofruara në këtë faqe në internet. Informacioni që përmbahet në këto faqe jepet vetëm për referencë. Nuk duhet të trajtohet si zëvendësim i këshillave specifike në lidhje me situatat individuale dhe këshillat profesionale. Rekomandohet fuqimisht që këshillat e duhura profesionale duhet të kërkohen aty ku është e nevojshme.